Ouderen gratis naar kerstconcert Nederlands Philharmonisch Orkest

WZC Tolsteeg

Zondagmiddag 21 december gaan circa zestig bewoners van Utrechtse verpleeg- en verzorgingshuizen van AxionContinu samen met hun begeleiders naar een kerstconcert van het Nederlands Philharmonisch Orkest in TivoliVredenburg. Op het programma staat feestelijke klassieke muziek onder ander van Brahms, Strauss en Glinka.

De honderdtwintig kaartjes zijn gratis ter beschikking gesteld door het Nederlands Philharmonisch Orkest en TivoliVredenburg. Het bezoek is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Appeltaartconcerten.

AxionContinu is blij met de gratis kaartjes. Op deze manier zijn ouderen die niet zo vaak meer uitgaan omdat ze minder mobiel zijn, toch in staat om met begeleiding een klassiek muziekconcert te bezoeken. De ouderen komen uit de woonzorgcentra Tolsteeg, Koningsbruggen, De Bijnkershoek, De Wartburg en De Ingelanden.

Over AxionContinu
AxionContinu is een zorgorganisatie voor senioren in de regio Utrecht gespecialiseerd in wonen, zorg en revalidatie. Meer informatie over de organisatie vindt u op www.axioncontinu.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten