Buurtkerstfeest groot succes!

Buurtkerstfeest1Op zaterdag 20 december was het eerste buurtkerstfeest in speeltuin De Kameleon aan de Verlengde Hoogravenseweg! Vanaf 4 uur schalden er vrolijke kerstliedjes over het hele terrein, en konden kinderen lekker springen op springkussens en in de ruimte van BSO Harlekino van Ludens een kerstboomversiersel te maken. Om half 5 trad het ouderkoor van de Da Costaschool op. Er waren kerstkransjes en zelfgemaakt en meegebracht lekkers, marshmallows en worstjes voor boven het kampvuur, en glühwein en warme chocolademelk. En toen de Kerstman arriveerde, begon het zelfs – hoe wonderlijk! – een beetje te sneeuwen. 

Buurtkerstfeest2

Zo’n 200 buurtbewoners, jong en oud, kwamen af op dit sfeervolle feest dat een initiatief was van Stichting Speeltuin de Kameleon. Ook Vooruit en Ludens werkten mee. De stichting, een club enthousiaste wijkbewoners, regelde eerder al activiteiten als de Doedagen. Ook voor het nieuwe jaar heeft de stichting veel plannen. Volg Speeltuin de Kameleon op Twitter (@speeldekameleon) en Facebook.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten