Meidenvoetbal op de vriendinnendag

Voetbal kan ook heel leuk voor meiden zijn, daarom wordt de Vriendinnendag speciaal georganiseerd voor meiden op woensdag 26 november bij voetbalvereniging VV Hoograven. Alle meiden van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom. Vanaf 14:30 uur is de inschrijving geopend en vanaf 15:00 uur beginnen de activiteiten onder leiding van enthousiaste clubtrainers en begeleiders van de KNVB.

Activiteiten
Op de Vriendinnendag testen de meiden hun skills op gebied van onder andere behendigheid, techniek en scorend vermogen tijdens de onderdelen: circuit en het gatendoek. Na afloop van de voetbalactiviteiten wordt de voetbalkennis van de meiden op de proef gesteld tijdens een voetbalquiz. Aan het einde van de dag worden er prijzen uitgereikt voor de meiden die de meeste punten hebben behaald op de verschillende onderdelen. Daarbij krijgen alle deelnemende dames een goodiebag mee naar huis. De Vriendinnendag eindigt om 17:00 uur.

Adres en organisatie
De Vriendinnendag wordt georganiseerd in samenwerking met de drie voetbalverenigingen DVSU, VVUA, VV Hoograven, de KNVB en Harten voor Sport.
Adres: Verlengde Hoogravenseweg 2A, 3525 BG Utrecht

Voor informatie en opgeven neem je contact op met: Houda Loukili, Houda@hartenvoorsport.nl, 06-24183063
Vriendinnendag1

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten