Week van de Verkeersveiligheid bij St. Jan de Doper

Van maandag 24 november t/m vrijdag 28 november organiseert basisschool St. Jan de Doper aan de Rijnhuizenlaan samen met de Oudercommissie een Week van de Verkeersveiligheid. De actie is ontstaan door het feit dat veel auto’s dubbel parkeren, parkeren op de stoep of in de verkeerde richting de straat uit rijden. Dit belemmert onder andere het veilig oversteken.

StopBij deze actie wordt de hulp van de kinderen uit de groepen 7 en 8 ingeschakeld. Een klein groepje van 5 kinderen zal samen met 2 ouders uit de oudercommissie ’s ochtends voor schooltijd en ’s middags rond de tijd dat de school uitgaat het verkeer gaan regelen op de Rijnhuizenlaan. De ouders en de kinderen hebben de volgende taken:
– ouders en kindere veilig naar de overkant begeleiden
– mensen lege parkeerplaatsen aanwijzen
– mensen aanspreken op onveilig gedrag
– mensen complimenten geven voor goed/veilig gedrag.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten