Mozaïeken stenen bij Brede School Hoograven

Limes 2Leerlingen van de Brede School Hoograven mozaïekten de afgelopen weken veel stenen. Deze gemozaïekte stenen vormen straks een Limes-pad bij de Brede School Hoograven aan de Duurstedelaan. Carin van DongenDe Brede School staat bovenop de Limes, de voormalige grens van het Romeinse Rijk. Beeldend kunstenaar Carin van Dongen startte dit project samen met Peter Sprangers van de Historische Kring Tolsteeg Hoograven en de Brede School. Op de open middagen kwamen ook veel kinderen uit de buurt stenen mozaïeken. In totaal maakten de leerlingen en buurtgenoten 1000 stenen. Carin: ‘Dit project is fase 1, later willen we ook nog heel graag het Limes-pad doortrekken tot aan de Vaartsche Rijn en de Waterlinieweg.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten