Word wijkfietsteamvrijwilliger!

De Tour komt naar Utrecht! Op 4 en 5 juli begint het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld in onze stad. Utrecht gaat dit fietsfeest groots met iedereen vieren, en wil ook een legacy realiseren: Utrechters verleiden tot het gaan en blijven fietsen en zo invulling geven aan de slogan ‘Fietsstad Utrecht’. Daarom worden er in iedere Utrechtse wijk allerlei fietsactiviteiten opgezet. Voor die activiteiten zoeken wij vrijwilligers voor zogenaamde ‘Wijkfietsteams’: teams van betrokken vrijwilligers die weten wat er in de wijk leeft en vanuit interesse, betrokkenheid en ervaring een bijdrage leveren aan het programma. Wijkfietsteams kunnen onder meer bestaan uit: (opgeleide) fietsdocenten, routeplanners, voorrijders, bikefixers, schoolvrijwilligers, fietsmaatjes en andere ‘meedoeners’.

Meer informatie over de Wijkfietsteams? Geïnteresseerde vrijwilliger? Mail naar linda@hartenvoorsport.nl of bel naar Linda Vermeer 06-52372503

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten