Utrecht in Dialoog in bibliotheek Hoograven

Utrecht in DialoogOp zaterdag 8 november van 11.00-13.00 uur start de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht 167 met de eerse Dialoogtafel. Een groep van 6 tot 8 personen gaat met elkaar in gesprek over het thema ‘Daar zit muziek in’ onder leiding van een getrainde gespreksleider. Ook in de vestiging Zuilen op 8 november, Oog in Al op 10 november en Hoograven op 11 november staan Dialoogtafels klaar voor geinteresseerde deelnemers. Het is dit jaar de 13e keer dat Utrecht in Dialoog georganiseerd wordt. De toegang is gratis. Deelnemers kunnen een plekje aan tafel reserveren via de website van de bibliotheek.

De Bibliotheek doet graag mee met Utrecht in Dialoog want De Bibliotheek Utrecht: “gelooft in de (zelf)ontplooiing van mensen en draagt daar aan bij door een inspirerende ontmoetingsplaats te zijn, waar de bezoeker wordt uitgenodigd en verleiddoor een schatkamer vol met materialen, ideeĆ«n en verhalen. Iedereen kan er binnenlopen en bezoekers kunnen er ongestoord verblijven, werken, rondneuzen en discussiĆ«ren”. Dus: kom naar de Bibliotheek voor een warme ontvangst en een goed gesprek aan de Dialoogtafel en deel ervaringen en dromen. 

Zaterdag 8 november 11.00-13.00 uur Centrale Bibliotheek, Oudegracht 167
Zaterdag 8 november 13.00-15.00 uur Bibliotheek Zuilen, Zwanenvechtlaan 4
Maandag 10 november 18.00-20.00 uur Bibliotheek Oog in Al Everard Meijsterlaan 1a
Dinsdag 11 november 10.00-12.00 uur Bibliotheek Hoograven, Smaragdplein 100
Aanmelden is gratis en kan via www.bibliotheekutrecht.nl. Meer informatie is te vinden op www.utrechtindialoog.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten