Nodig een oudere uit aan je tafel met Sint Maarten

Stichting Eet Mee! organiseert Eet mee! aan tafel met Sint Maarten, waarbij Utrechters op 8 of 9 november een oudere die wat gezelligheid kan gebruiken thuis uitnodigen voor de lunch, op de koffie of voor het diner.

LogoEetMeeBent u die oudere die het leuk vindt om uitgenodigd te worden of wilt u juist een oudere als gast ontvangen? Neem voor 1 november a.s. contact met ons op via 030-2213498 of via de website www.eetmee.nl. Wij maken dan snel een mooie match voor u. Samen maken we de wereld mooier. Deelname is gratis, een donatie is welkom.

Eet mee! aan tafel met Sint Maarten is onderdeel van het ‘Feest van het Delen’ dat in Utrecht rond 11 november, de naamdag van de heilige, gevierd wordt.

Stichting Eet Mee! creëert al ruim zeven jaar honderden succesvolle ontmoetingen per jaar via etentjes voor jong en oud bij mensen thuis. Meer informatie over de stichting, over hun succesvolle concept Eet mee! Ontmoeting en over het nieuwe initiatief Eet mee! Vaste gast vindt u op de website.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten