Cursus Werken met de e-overheid in Bibliotheek

Eind oktober start de beginnerscursus ‘Werken met de e-overheid’ in de Bibliotheken in Hoograven, Overvecht en Parkwijk. De cursus in vier dagdelen is bedoeld voor mensen die moeite hebben met het regelen van overheidszaken op de computer. Kosten voor Bibliotheekleden en U-pashouders zijn €5,00. Anderen betalen €10,00. Aanmelden kan via www.bibliotheekutrecht.nl of in de Bibliotheek.

BiebHoograven Ingang LidlDe overheid doet steeds meer digitaal. Aanvragen van huurtoeslag, zoeken van werk, doorgeven van een verhuizing, informatie over de opbouw van AOW, kinderbijslag, pensioen, het gebruik van DigiD, steeds meer zaken moeten met de computer gedaan worden. Voor mensen die daar moeite mee hebben is de cursus werken met de e-overheid een hulpmiddel. Enige ervaring met computers is wel nodig. De cursus start met het aanmaken van een DigiD en gaat verder in op het gebruik ervan.

In de Bibliotheek Hoograven is de cursus op vrijdagochtend 11.00-12.30 uur op 31 oktober, 7, 14 en 21 november.De cursus is een samenwerkingsverband van de Bibliotheek Utrecht, de gemeente Utrecht en Digisterker met gebruikmaking van Europese subsidie.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten