Week van de veiligheid 6 t/m 12 oktober

Helaas zien we in de donkere maanden van het jaar de inbraken stijgen. Om meer aandacht te schenken aan het voorkómen van woninginbraak, organiseert Utrecht van 6 t/m 12 oktober de week van de veiligheid met het accent op woninginbraak. U komt ons vast tegen in uw buurt. Zo is er maandagavond een preventie-avond met een ex-inbreker (meld u aan!) en staan we dinsdagochtend op de markt op het Smaragdplein tussen 10.00 en 12.00 uur. Op de site van Utrecht-Veilig ziet u hoe we met z’n allen het aantal woninginbraken in uw buurt flink kunnen verminderen, maar vooral ook wat u daar zelf aan kunt bijdragen. ‘Om inbrekers buiten de deur te houden, hebben we uw hulp hard nodig!’

Programma Veilig-wonen-avond op 6 oktober 2014
19.00 uur – inloop
19.15 uur – informatie veilig wonen Zuid
19.30 uur – ‘Tips van een ex-inbreker’ om inbraken te voorkomen
20.30 uur – ‘Herkennen van verdacht gedrag’ door de wijkagent
20.45 uur – informatiemarkt o.a. subsidie PKVW, babbeltruc

Aanmelden
In verband met het beperkt aantal plekken in de zaal, verzoeken wij u om zich aan te melden vóór 3 oktober via zuid@utrecht.nl. Graag tot ziens op 6 oktober! Locatie: Wijkbureau Zuid, ’t Goylaan 75.Wijkbureau Zuid Goylaan 75

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten