Burendag bij WZC Tolsteeg en Villa Vrede

Binnentuin WZC TolsteegOp tenminste twee plekken in de wijk is het Burendag op zaterdag 27 september. 

Woonzorgcentrum Tolsteeg
Stichting Stadslandbouw Utrecht (Stichting De Tuinen van Tolsteeg i.o.) geeft van 10.30 tot 11 uur in Zaal Vredenburg van het woonzorgcentrum aan de Saffierlaan een korte presentatie van de plannen rond de binnentuin. De bezoekers kunnen aansluitend samen koffie drinken, spellen spelen en zithoekjes/pergola/abri ontwerpen die in de tuin kunnen worden gerealiseerd. De stichting – mét de bewoners – hoopt hiermee steeds dichter bij haar droom te komen: het maken van een groene binnenoase- en ontmoetingsplek voor de buurt! Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren, kijken en meedoen!

Villa Vrede

Onder het motto ‘Een goede buur én een verre vriend’ opent Villa Vrede aan de Wijnesteinlaan tussen 14.00 en 17.00 uur haar deuren en nodigt de hele wijk uit. Villa Vrede wil zo haar contacten met de buurt versterken. Woon je in de buurt en wil je Villa Vrede beter leren kennen? Kom dan gezellig langs. Er is een afwisselend programma met theater, muziek & dans, djembé-workshops en hapjes en drankjes.

Villa Vrede is een ontmoetingsplek voor mensen zonder verblijfsstatus. Zie voor meer informatie www.villavrede.nl.  

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten