Uitnodiging voor iedereen in de wijk

Beste buurtbewoner, professional en/of samenwerkingspartner in de wijk Hoograven,

In samenwerking met Stichting Move, een van onze alliantiepartners, organiseert Vooruit, hart voor Zuid Oost! voor de tweede keer een netwerkbijeenkomst voor de wijk Hoograven. De sociaal makelaars en beheerders van Vooruit werken aan het opbouwen van netwerken in de wijk en het ondersteunen van initiatieven van buurtbewoners, zodat op deze manier de betrokkenheid bij de buurt groeit en een positieve invloed heeft op de sfeer en samenhang.logo Vooruit

De netwerkbijeenkomsten zijn een middel om u te informeren over wat er de afgelopen periode is gedaan en om plannen te maken over wat er de volgende periode moet gebeuren. De eerste bijeenkomst heeft in het teken gestaan van kennismaken en elkaar informeren. Deze tweede bijeenkomst staat vooral in teken van plannen maken en heeft als doel om u als betrokken buurtbewoner en organisaties hierin mee te laten denken en praten over de rol die wij en u daarin kunnen hebben.

We hebben op basis van onze ervaringen in het afgelopen jaar de keuze gemaakt voor twee thema’s:

Sociale ontmoeting en Digitalisering

De bijeenkomst zal plaatsvinden op:

dinsdag 7 oktober 2014 in Buurtcentrum Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77, Utrecht, van 19.00 tot 21.30 uur

U komt toch ook, en wie weet kent u nog iemand die u mee zou willen nemen? U bent van harte welkom! Wij vertrouwen dat we samen bouwen en bedanken u voor uw aanwezigheid en de wijze waarop u een bijdrage levert aan het welzijn van bewoners van de wijk Hoograven.

Hartelijke groeten,

Liesbeth van Eijndhoven
directeur-bestuurder Vooruit, hart voor Zuid Oost!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten