And then it happened …

Happening Hoograven 2014 1Op zaterdag 13 september was het Tolsteegplantsoen weer het toneel van de jaarlijkse wijkdag van Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt, de Happening Hoograven. Een groot aantal particulieren had een kraam gehuurd waarin ze de meest bijzondere, leuke en praktische spullen aan de man probeerden te brengen. De idee├źn over hoe de verkoop verliep varieerden van ‘matig’ tot ‘uitstekend’, maar we gaan er van uit dat menig zolder, schuurtje en kledingkast toch weer een stukje leger is geraakt, terwijl andere juist weer wat gevulder zijn! Happening Hoograven 2014 2Verder waren er kramen van allerlei verschillende organisaties, (sport)clubs en stichtingen, al dan niet in oprichting, die actief zijn in de wijk. De medewerkers maakten een praatje met wie wilde, en konden zelf ook netwerken. En getuige de ballonnen met allerlei bekende afkortingen erop, was de (lokale) politiek ook aanwezig. Er was volop te eten en te drinken, en er was muziek, dans en theater voor jong en oud. En natuurlijk kon er ook weer gebungeejumped worden. Het was mooi weer en het was gezellig druk; een geslaagde wijkdag!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten