Crowdfunding Kameleon: Samen zijn wij de Kameleon

CrowdfundingKameleon

Een speeltuin is er voor iedereen. Maar de Kameleon is wel héél bijzonder. Want de Kameleon is een Bouwspeeltuin. Dat betekent dat je er flink kunt ravotten. Maar dat niet alleen. Binnenkort kun je in de Kameleon je eigen moestuin verzorgen, knuffelen met de dieren en zelfs je eigen fikkie stoken onder begeleiding. Het avonturenterrein is wel 5000 vierkante meter groot! Je kunt zelfs een beetje báás van de speeltuin worden. Wie dat heeft bedacht? Tientallen kinderen uit de wijk Hoograven bedachten dit in een heuse brainstormsessie. Ook de Baracuda Zeeverkenners maken steeds meer gebruik van de speeltuin.

Samen zijn wij de Kameleon, hoe werkt dat?
Je kunt gaan helpen bij het openen en sluiten, de dieren verzorgen, of je eigen plantjes verbouwen. Dit doe je samen met je ouders, vriendjes of opa en oma. Daardoor wordt de speeltuin van en voor iedereen en zijn de we samen de Kameleon

Wat is daarvoor nodig?
Al 35 bewoners helpen hier de Kameleon al bij. Alle handen zijn natuurlijk welkom. Maar er is ook onderhoud nodig en een verbouwing om af te ronden. En dat kost geld. €10.000,- Om precies te zijn. Daar wordt onder andere het veld, het hek en voer voor de dieren mee betaald.

Hoe komen we samen aan €10.000,-?
Dat gaan we samen met de wijk ‘crowdfunden’. Bij crowdfunden kan iedereen een klein beetje bijdragen. Dat begint al bij 1 euro. Voor bewoners hebben we leuke beloningen, zoals een dag meehelpen in het dierenhok, vlot varen of een sleutelhanger met jou als ‘Kameleon’. Ook organisaties kunnen hun positieve steen bijdragen aan de wijk. Als sponsor kunnen zij op de grote opening zichzelf presenteren of een mooi spandoek ophangen.

Kom je de opening met ons vieren?
Op 4 oktober vieren we de grote ‘heropening’. Het thema van de dag is ‘ik ben een kameleon’. Iedere bewoner, jong of oud die ons geholpen heeft of wil helpen is welkom. Ook om te spelen natuurlijk. Verder vind je de Kameleon op 13 september tijdens ‘Happening Hoograven’ op het Tolsteegplantsoen. Daar kun je vragen stellen, je hulp aanbieden of gewoon lekker spelen.

Wil je meehelpen?
Ga naar www.crowdfundingkameleon.nl of bekijk de Crowdfunding film op Youtube. Wijkbewoners en organisaties kunnen geld storten op rekening NL71ABNA0407337881 tnv Stichting Vooruit- hart voor Zuid Oost. Ovv 21005 Kameleon.

Contactinformatie
Bouwspeeltuin de Kameleon, Verlengde Hoogravenseweg 37
Openingstijden ma-vr 10.00-18.00 en weekend 13.00-17.00
Sociaal makelaar: Richard Bouma, 06-42445926, richardbouma@vooruitutrecht.nl
Persinformatie: Berny de Vries via WijkConnect, 0629002489, berny@wijkconnect.com

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten