Auto of bakfiets delen?

Op zaterdag 13 september wordt door Hoograven Duurzaam(HD) i.s.m. de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) buurtmobiliteit onder de aandacht gebracht. ’s Morgens bij Happening Hoograven in het Tolsteegplantsoen en ’s middags bij Nieuw Rotsoord bij de viering van het 10 jarig bestaan.

Door gezamenlijk gebruik te maken van auto’s, bakfietsen, e-bikes en mogelijk ook andere vervoermiddelen, kunnen kosten bespaard worden en helpen buurtgenoten elkaar! Via MyWheels richten wij een lokale community op waarvan de voorwaarden zo gunstig mogelijk zijn. Zo willen we afspraken maken over kosten, andere vervoermiddelen dan auto’s en het verlagen van de borg. Je kunt je auto ook alvast zelf aanmelden op Mywheels.nl en meteen aan de slag gaan. Alle spelregels rond het lenen staan op de website: zoals afspraken over verhuur, schade, misbruik, roken in de auto en betaling.

Heb je een eigen auto, scooter of bakfiets, staat die vaak stil en zou je die aan een buurtgenoot willen uitlenen? Kom dan eens bij ons langs op deze dag! Je herkent ons vanzelf aan de electrische bakfiets. Neem voor inspiratie ook eens een kijkje op de Facebook-groep van Mobiel Lunetten: facebook.com/groups/mobiellunetten
Voor meer INFORMATIE EN AANMELDEN kun je terecht bij:
HD (hoogravenduurzaam.webs.com) Hanneke Biegstraaten | hanneke-amazing@hotmail.nl | 06-36290436 of NMU (www.nmu.nl) Jeannine van Bree | j.van.bree@nmu.nl | 030-2567358

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten