Geldprijs voor slimmere reiskeuzes

Utrecht maken we samen. Tot 30 september kunnen bewoners, bedrijven en instellingen, hun initiatief indienen voor een gezonde, aantrekkelijke en bereikbare stad. Wil je al heel lang een dergelijk idee uitvoeren, maar ontbreekt het geld daarvoor, dan is dit nu jouw kans. Een belangrijke voorwaarde is dat het initiatief bijdraagt aan het verminderen van het aantal autokilometers met de eigen auto (privĂ© of lease) van, in, naar de stad Utrecht. Dit kan zijn: lopen, (bak)fiets, elektrische (bak)fiets, deelauto, openbaar vervoer, niet reizen en andere alternatieven voor het gebruik van de privĂ©/leaseauto door de eigenaar. Ook een onderzoek naar de haalbaarheid van een initiatief komt in aanmerking. Kijk voor meer informatie over de achtergronden en de voorwaarden op de website van de gemeente.dialoogballonnen groot

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten