Gratis sportactiviteiten voor kids aan het Kastelenplantsoen

Vanaf deze week zijn er weer gratis sportactiviteiten op verschillende playgrounds in Utrecht. De sportcoaches van Harten voor Sport organiseren activiteiten zoals: voetbal, basketbal, tennis, tafeltennis, dansen, hockey en meer. Alle meisjes en jongens van 8 tot 13 jaar zijn welkom, aanmelden is niet nodig.

In de lente en zomer vinden er buiten op de playgrounds sportactiviteiten plaats. Vanaf oktober verplaatsen de activiteiten naar gymzalen in de buurt. In de gymzaal wordt er optimaal gebruik gemaakt van de toestellen en het aanwezige sportmateriaal. De buiten-activiteiten zijn gratis en de binnen-activiteiten kosten €0,50 per keer.

Er is altijd een ervaren sportcoach aanwezig bij de activiteiten. Het team van Harten voor Sport bestaat uit Buurt Sportcoaches en Scholarshippers. Scholarshippers zijn enthousiaste jongeren uit de buurt die met het organiseren van sportactiviteiten een studiebeurs verdienen bij het Richard Krajicek Foundation. Jongeren die ook Scholarshipper willen worden kunnen zich aanmelden bij Harten voor Sport.

De activiteiten worden georganiseerd door Stichting Harten voor Sport en zijn mede mogelijk gemaakt door het Richard Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation. Bekijk het rooster met het sportaanbod voor Hoograven op http://www.hartenvoorsport.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten