Kinder- en tienerkledingbeurs Hoograven

Op vrijdagavond 26 september en zaterdagochtend 27 september is er een kinder- en tienerkledingbeurs in het Buurthuis Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77 te Utrecht. Er is winterkleding in de maten 50 – 176 en tienermaten. Daarnaast zijn er ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen te koop.1309053 Kledingbeurs1eXGravin Schoenen Kopie

Verkoop
Vrijdagavond van 20.30 – 22.00 uur en zaterdagochtend 27 september van 9.30 – 11.30 uur is iedereen welkom. Klanten die kleding hebben ingebracht, kunnen op vrijdag 26 september van 19.30 – 20.30 uur met voorrang winkelen. Boven op de prijs van de kleding wordt bij de kassa 15% organisatiekosten in rekening gebracht. Kinderen, tassen, wandelwagens of buggy’s zijn niet toegestaan in de verkoopruimtes. Op zaterdagochtend is er een speciale speelhoek voor de kinderen.

Inleveren kleding
Een klantnummer aanvragen kan via www.beurzenhoograven.nl of 06-45660096 vanaf vrijdag 5 september. Er is plaats voor 250 klanten die kleding, maximaal 40 stuks, in kunnen leveren. Na aanvraag van een klantnummer dient de kleding thuis gelabeld te worden volgens de richtlijnen. Verdere informatie (hoe en waar inleveren, richtlijnen labelen) ontvangt men na aanvraag van een klantnummer en is vindbaar op www.beurzenhoograven.nl.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt 0,50 euro. Van de vastgestelde prijs van de verkochte kleding wordt 15% voor de organisatiekosten ingehouden.

Hulp bij kleding prijzen

Vrijdag 26 september zijn er van 09.30 – 11.00 uur vrijwilligers beschikbaar om samen met u de kleding in te nemen. Hiervoor zijn maximaal 15 klantnummers beschikbaar die worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Organisatie
De beurzen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven en bestaan al meer dan 35 jaar. Bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving zijn betrokken als vrijwilliger (ruim 70) en/of als klant (zo’n 300). Op de beurs worden tweedehands goederen ingebracht en verkocht zonder winstoogmerk. De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een krappe beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar, en in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten