Een oude foto, een nieuw verleden

Fototentoonstelling van wijkbewoners in bibliotheek Hoograven
Oudere buurtbewoners van Hoograven en Rivierenwijk hebben hun jeugdherinneringen en oude foto’s samengebracht in nieuwe sfeervolle fotowerken. 

BiebHoograven

Van zaterdag 6 tot 26 september zijn de verrassende resultaten te zien in een expositie in bibliotheek Hoograven aan het Smaragdplein. 

De activiteit is een initiatief van Jacqueline Besemer en Jeanne Klaassen, twee fotografen uit de wijk. Zij willen de verhalen en foto’s van de wijkbewoners levendig houden door middel van kunstprojecten waarbij ouderen zelf actief aan de slag gaan. De fotografen hebben ook een goedbezochte inloopworkshop in de bibliotheek georganiseerd waar iedereen aan kon meedoen. Ook deze foto’s worden tentoongesteld.

De historische kring Tolsteeg- Hoograven heeft gezorgd voor historisch beeldmateriaal uit de wijk dat de deelnemers konden gebruiken voor hun fotowerken. Het project maakt deel uit van een landelijk programma ‘Lang leve Kunst’. De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 6 september van 11.00 tot 12.00 uur.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten