Repareren in Lunetten?

Met een aantal actieve bewoners gaan we een Repair Café opzetten in Lunetten. We zijn daarvoor op zoek naar wijkgenoten die handig zijn met een naaimachine, elektriciteit, houtbewerking, fietsen of meubels kunnen repareren. Wjkbewoners uit andere wijken, zoals Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt, zijn ook van harte welkom!

Repair Café
In een Repair Café kun je kapotte spullen laten repareren door deskundige vrijwilligers en ontmoet je wijkgenoten. Het is een landelijk succesvol concept dat in Utrecht al op diverse plekken draait, zie www.repaircafe-utrecht.nl. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag.

Start Lunetten
Het Repair Café Lunetten is iedere 2e zaterdag van de maand in buurthuis De Musketon van 11.00 – 14.00 uur. We willen starten op zaterdag 11 oktober. Interesse? Dan kun je ons mailen: repaircafelunetten@gmail.com of je kunt bellen met Laura van de Berg 06 10 40 67 28. Je kunt ons ook volgen op twitter@repaircafelunet en op facebook: www.facebook.com/repaircafelunetten

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten