Online SSSStottertherapie met Bbob

Er is nu een gespecialiseerde stottertherapie voor volwassenen in Utrecht: Bbob-stotteren. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van online hulp via de computer en mobiel. De therapeut is psycholoog en zelf een ernstige stotteraar geweest.

Online hulp
Bestaande therapie├źn richten zich vooral op het aanleren van een spreek- of ademtechniek. In groepstherapie tijdens een ontspannen weekend, lukt dat prima. Maar dan kom je thuis. Met alle dagelijkse zorgen, drukte en stress. Als je maar even niet oplet, stotter je weer als vanouds. En is het pas gewonnen vertrouwen in het nieuwe spreken snel weg. Moderne media zoals skype kunnen helpen bij de overgang van een veilige therapieruimte naar het dagelijkse leven. Je kunt rustig thuis zitten voor online therapie. De partner kan er ook soms bijkomen. Je kunt de therapeut mobiel meenemen in je dagelijkse leven. Hulp op de plaats waar die nodig is. 

Ga voor meer informatie naar www.bbob-stotteren.nl of mail naar stotteren@ziggo.nl 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten