Informatieavond over delen van auto’s, bakfietsen en scooters in Hoograven

Het project Mobiel Hoograven is gestart om te kijken of in de wijk een deelsysteem van vervoermiddelen is op te zetten. Kom 10 juli a.s. naar de informatie-avond en hoor wat de mogelijkheden zijn om onderling te gaan delen. De projectgroep presenteert de resultaten van een enquête die in juni is gehouden onder wijkbewoners en vertelt over ervaringen uit buurten in Amersfoort en Utrecht.

Mobiel Hoograven is een project van Bewonersinitiatief Hoograven Duurzaam (HD) en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU). Het idee erachter is eenvoudig; in Hoograven hebben we samen een groot aantal vervoermiddelen die we met elkaar kunnen delen, zodat meer mensen zich kunnen verplaatsen met minder kosten, milieuvervuiling en ruimtebeslag voor parkeren.Meer informatie op: www.hoogravenduurzaam.nl.

Meer weten:
Hanneke Biegstraaten hanneke-amazing@hotmail.nl / 06 – 362 904 36 of
Douwe Wielenga d.wielenga@nmu.nl  / 06 – 212 408 09.

Donderdag 10 juli om 20:00 uur
Locatie: Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten