Hoogravense kinderopvang Estro gaat door

De Luchtballon aan de De WierslaanDe Hoogravense vestigingen van het failliet verklaarde kinderopvangconcern Estro blijven gewoon open. Dat blijkt uit de website van de nieuwe eigenaar SmallSteps. Kinderdagverblijf De Luchtballon (Astrid Lindgren) aan de De Wierslaan en kinderdagverblijf De Kinderboot (Catalpa) aan de Vaartscherijnstraat behoren tot de 250 vestigingen die door het Engelse bedrijf worden overgenomen.

De Estro Groep is zaterdag officieel failliet verklaard. Het bedrijf kampte al langer met financiĆ«le problemen. De eigenaars van Estro waren diverse investeringsfondsen. Ook de nieuwe eigenaar, H.I.G. Europe, is een private equity-fonds. De dagelijkse opvang van Hoogravense baby’s en peuters blijft dus in handen van internationale investeerders.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten