Kunstclubs van Brede School Hoograven sluiten feestelijk af met presentatie!

Op maandag 23 en dinsdag 24 juni sluiten de Kunstclubs van Brede School Hoograven feestelijk af met een presentatie voor ouders, kinderen, leerkrachten en buurtbewoners.

Op maandag 23 juni vindt de theatervoorstelling FEEST! plaats van de Theaterclubs van het Filiaal in de theaterkuil van de Brede School aan de Duurstedelaan. Op dinsdag 24 juni sluiten de Kunst&Techniek-, Muziek- en Dansclub van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) gezamenlijk het jaar af op de Verlengde Hoogravenseweg 150b.

Brede School Hoograven organiseert de Kunstclubs vanuit de regeling Impuls, Brede Scholen, Sport & Cultuur. Het Filiaal en het UCK krijgen subsidie om cultuurcoaches in te zetten om de kunstclubs te verzorgen. De Brede School kiest expliciet voor cultuureducatie en talentontwikkeling en biedt de kinderen de mogelijkheid talenten te ontdekken op school en deze na schooltijd te verdiepen in de clubs.

Afsluiting Theaterclubs Filiaal: maandag 23 juni om 16:45 uur, Theaterkuil van Brede school Hoograven aan de Duurstedelaan.
Afsluiting Kunst&Techniek-, Muziek-, en Dansclub UCK: dinsdag 24 juni om 16:00 uur, UCK,Verlengde Hoogravenseweg 150b.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten