Fancy Fair Blauwe Aventurijn groot succes

De Blauwe Aventurijn heeft sinds drie jaar een mooi nieuw schoolgebouw. Alleen de pleinen rondom het schoolgebouw zijn nog een beetje kaal, vinden veel ouders. Om geld in te zamelen voor de schoolpleinen, organiseerde de ouderraad van de school een fancy fair. Met de opbrengst worden de speelpleinen verder ingericht.

Zaterdagmiddag 14 juni was het een drukte van belang bij de Blauwe Aventurijn. Kinderen konden een speelkaart kopen waarmee ze een spelletjestraject konden afleggen. Ze konden vliegers maken, knutselen, allerlei spelletjes doen en er stond een springkussen. Als afsluiting werd er een loterij gehouden waarmee mooie prijzen te winnen waren.

Ongeveer 150 mensen kwamen op de fancy fair middag af. In totaal is 750 euro opgehaald. Zo’n 75 kinderen hebben een ‘speelkaart’ gekocht. Via de loterij en eet- en drinkbonnen werd ook geld ingezameld. De Ouderraad is tevreden over de opkomst.

 Aventurijn fancy fair 1bAventurijn fancy fair 1  Aventurijn fancy fair 1a 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten