Interesse in delen van auto’s, bakfietsen en scooters?

Bewonersinitiatief Hoograven Duurzaam (HD) en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) zijn begonnen met een onderzoek naar de mogelijkheden voor het delen van vervoermiddelen in Hoograven. Is er belangstelling onder buurtbewoners? Is iedereen bekend met de mogelijkheden? Wat zijn de belangrijkste aarzelingen? Welke dingen trekken de bewoners juist aan?

Eigenlijk is het idee zo eenvoudig. We hebben samen een groot aantal vervoermiddelen die we met elkaar delen, zodat meer mensen zich kunnen verplaatsen met minder kosten, milieuvervuiling, ruimtebeslag, etc. In Amersfoort en Utrecht zijn er verschillende buurten waar men hiermee bezig is.

Zou zoiets ook in Hoograven kunnen?
U kunt ons helpen door deze korte vragenlijst in te vullen. Het verplicht tot niets: na de 9e en laatste vraag kunt u uw mailadres achterlaten om verder op de hoogte te worden gehouden. Bij voldoende respons plannen we voor de zomervakantie een bijeenkomst waarin we de uitslagen van de vragenlijst en de praktische (on)mogelijkheden met elkaar bespreken.

Meer weten?
Hanneke Biegstraaten (HD) hanneke-amazing@hotmail.nl / 06 – 362 904 36 of Douwe Wielenga (NMU) d.wielenga@nmu.nl / 06 – 212 408 09.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten