Hoogravense edelsmid exposeert in Universiteitsmuseum

schattenvanutrechtDe Hoogravense Martha Castaneda is een van de deelnemers van de tentoonstelling Schatten in de Oude Hortus. Haar werk is van 15 mei tot en met 1 juni te bewonderen in de tuin van het Universiteitsmuseum aan de Lange Nieuwstraat 106 in Utrecht. De expositie is een initiatief van een groep Utrechtse ambachtelijk geschoolde edelsmeden. 

De Oude Hortus is een bijzondere oase, middenin het centrum van Utrecht. De edelsmeden hebben sieraden ontworpen, ge├»nspireerd op de diverse planten, bomen en gebouwen die in de hortus zijn te zien. 

Martha Castaneda liet zich inspireren door de zaadpot van de Lotus.
Lees op de site van de Schatten van Utrecht
 meer over haar wonderlijke ontdekking.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten