Bruggen bouwen op Rotsoord

Als bruggenbouwer van de toekomst kan bewonersinitiatief Rotsoordbrug natuurlijk niet ontbreken op De Stad De Toekomst op 24 & 25 mei. Deze Culturele Zondag presenteert de ideeën van de nieuwe stedeling aan de hand van allerlei activiteiten. Op De Trip, Rotsoord wordt onder de naam Living in the mix open huis gehouden. Daar bouwen de Rivierenwijkers aan Rotsoordbrug 1.1, die de verbindingen tussen Rotsoord en de omliggende wijken zal verbeelden.

Verbindingen maken is het uitgangspunt van bewonersinitiatief Rotsoordbrug. De gedroomde wandel- en fietsbrug van Richèl Lubbers, Ron Buiting en Marit Overbeek koppelt Rivierenwijk aan het groen en de voorzieningen op De Trip, Tolsteeg en Hoograven. Maar ook andersom. Want De Trip is ook zo aantrekkelijk door de plekken eromheen en de routes naar die leuke plekken toe.


Tijdens
De Stad De Toekomst presenteert projectontwikkelaar Jebber hoe zij De Trip van bedrijventerrein tot creatief woon- en werkgebied transformeren met het festival Living in the mix. Door jonge mensen en creatieve ondernemers huisvesting te bieden in een mix van bedrijfsruimten, horeca en appartementen, kunnen mensen elkaar ontmoeten en inspireren in een hoogstedelijke omgeving.

Omdat je een ideale woning niet alleen kiest op het huis, maar ook op de buurt eromheen, laten de initiatiefnemers van Rotsoordbrug op 24 & 25 mei graag zien welke hotspots er op en om Rotsoord te vinden zijn en hoe je daar komt – zowel aan toekomstige als aan hedendaagse bewoners van De Trip. Waar haal je bijvoorbeeld de lekkerste grillworst en waar lig je het lekkerst in de zon? Ook toont Rotsoordbrug 1.1 de nieuwe routes die rondom Rotsoord ontstaan. Rotsoordbrug 1.1 verbindt De Trip met de omliggende wijken Tolsteeg, Hoograven en Rivierenwijk, zowel visueel als fysiek. Kom kijken op 24 & 25 mei!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten