Lot van Hooijdonk nieuwe wijkwethouder Zuid

Bij het ter perse gaan van de Wijkkrant Aanzet was het nog niet bekend, maar inmiddels is de nieuwe coalitie gevormd. D66, GroenLinks, VVD en SP bereikten 25 april 2014 overeenstemming over een coalitieakkoord. Op 8 mei 2014 zijn de nieuwe kandidaat wethouders in de gemeenteraad be√ędigd.
Lot van Hooijdonk van GroenLinks is de nieuwe wijkwethouder Zuid. Haar portefeuilles zijn Verkeer en mobiliteit, Duurzaamheid en Milieu en zij krijgt de wijken West en Zuid onder haar hoede. Wanneer Van Hooijdonk haar wijkspreekuur houdt is – in tegenstelling tot het verouderde bericht in de wijkkrant – nog niet duidelijk. Zodra meer bekend is, vermeldt het wijkbureau dit op onze site.

Volg de wijkwethouder op Twitter @lotvanhooijdonk of bekijk haar profiel op de gemeentewebsite.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten