Veiligheidsenquête gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht krijgt soms signalen binnen dat het niet altijd veilig is om van Utrecht Zuid naar de binnenstad te fietsen en vice versa. Daarom wordt er nu in opdracht van de gemeente een onderzoek uitgevoerd door een Integrale Veiligheidskunde studente over deze fietsroute. Er wordt onderzocht hoe de bewoners van Utrecht Zuid denken over hun veiligheid als ze van en naar de binnenstad fietsen. Hiervoor is er een digitale enquête opgesteld en willen we u vragen of u deze wilt invullen. Vul de enquête hier in.

Onder de deelnemers wordt een leuk en bruikbaar veiligheidspakket verloot. Uiteraard worden uw antwoorden vertrouwelijk behandeld. Begin september kunt u de resultaten van het onderzoek terugvinden op www.utrecht.nl/zuid

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten