Vogelopvang zoekt vrijwilligers

Jonge meesjes die uit het nest zijn gevallen, jonge eendjes waarvan de moeder op straat is aangereden of kauwtjes die een poot hebben gebroken. Vaak komen ze terecht bij de Vogelopvang Utrecht.  In het voorjaar kan de vogelopvang zeker weer extra handen gebruiken. Wil jij wilde vogels helpen? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de Vogelopvang op zoek naar jou!

 

Jonge merels die je in de tuin vindt, hebben meestal geen hulp nodig.  Wilde vogels die  wel hulp nodig hebben, kunnen bij de Vogelopvang worden gebracht. De vrijwilligers verzorgen de vogels totdat ze weer gezond zijn en groot genoeg om uit te vliegen. Het vrijlaten van de vogels in de natuur is voor de vrijwilligers een kroon op hun werk. Een prachtig moment.

Aan de slag als vrijwilliger? Meld je aan voor een vrijblijvend oriĆ«nterend gesprek met beheerder Marieke Grin. Bel 030-2517255, dagelijks van 9.00-17.00 uur. Of bekijk de website www.vogelopvangutrecht.nl

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten