Fysiotherapiepraktijk Haalboom en van der Kleij verhuisd naar Nieuw Plettenburgh

Fysiotherapiepraktijk Haalboom en van der Kleij is verhuisd naar Woonzorgcentrum Nieuw Plettenburgh. De oude huisvesting aan de Julianaweg werd te krap, dus zochten zij nieuwe praktijkruimte in de wijk. Door het vertrek van het consultatiebureau naar ´t Goylaan kwam de ruimte aan de Oud Wulvenlaan 6 vrij.

De nieuwe locatie is een stuk ruimer. De zeven fysiotherapeuten beschikken er over een oefenzaal en vijf sfeervolle behandelruimtes waar ze mensen met klachten aan het bewegingsapparaat kunnen behandelen. In de oefenzaal kunnen mensen met geavanceerde toestellen trainen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een fysio fitnessgroep, 65+ fitnessgroep een vrouwengroep of een beweegprogramma (bv. diabetes, COPD).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten