Jan de Doperschool was in het Jeugdjournaal, ging naar het theater en doet nog meer leuke dingen

St Jan de Doper Jongen in JeugdjournaalWat gebeuren er toch allemaal leuke dingen op basisscholen tegenwoordig! (Soms wil schrijver dezes daarom wel 49 jaar jonger zijn..) Neem nou de St Jan de Doperschool (Rijnhuizenlaan).
St Jan de Doper JeugdjournaalDaarvan was groep 7 op 26 februari in het Jeugdjournaal!
Leerlingen gaven hun mening over een Belgisch plan om àlle kinderen zowel de achternaam van hun vader als hun moeder te geven. (Zie, na 7 minuten: Jeugdjournaal 26 feb.)

Met de bus naar de Kikker

Groep 3 en 4 zijn op 25 februari met de bus naar Theater Kikker gegaan. Daar speelde het gezelschap ‘Het Filiaal‘ de voorstelling ‘Zo plat als de Wereld‘.

“Het leukste moment was dat het licht uitging en dat er lichtgevende vinger-oogjes tevoorschijn kwamen zegt Tammy Sue uit groep 4”, valt te lezen in het schoolblad ‘Do-PERS‘. Het was blijkbaar Tegel St jan de Dopereen vreemde maar erg leuke voorstelling met rare fratsen met gekke liedjes en vreemde instrumenten, waarvan iedereen heeft genoten.. En: “iedereen heeft zich goed gedragen”. Groep 4 krijgt in maart ook nog muziek- en kunstles van Het Filiaal.

Burgemeester blij met winnende versierde stoeptegelSt Jan de Doper Stoeptegelwedstrijd

Begin januari heeft groep 8 van Jan de Doper samen met andere scholen meegedaan aan de stoeptegelwedstrijd van stichting Move. Deze wedstrijd was bedacht om de nieuwe burgemeester Jan van Zanen te verwelkomen in Utrecht met een versierde stoeptegel.
Voor groep 8 was het erg spannend of één van hen de wedstrijd zou winnen. En ja hoor; de tekening van Wen Long Chen is uitgekozen als beste! Die op een stoeptegel gedrukte tekening ging Wen Long op 26 februari zelf overhandigen aan de burgemeester op zijn kamer in het Stadhuis.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten