Moet er (weer) iets gedaan worden voor de veiligheid op de ’t Goylaan?

Goylaan fiets gepletFiets geplet door bus op de ’t Goylaan
Gisteren 3 maart 2014 gooide de Hoogravense twitteraar @EvertWZ deze tamelijk heftige foto online. Het goede nieuws was dus dat de ongetwijfeld zeer geschrokken fietster er zelf beter aan toe was dan haar fiets..
Twee weken eerder op 24 februari was er een vergelijkbaar ongeluk met letsel op de ’t Goylaan. Maar er gebeuren natuurlijk al jarenlang allerlei ongelukken.. Is daar wat aan te doen?

Gevaarlijke Goylaan-barrière?

Goylaan bordjeDe Hoogravense blogger @hoograven11 schetste de ’t Goylaan hier als onoverzichtelijke barrière die Hoograven door midden splijt.
Maar uiteraard weet iedereen die regelmatig de ’t Goylaan moet oversteken (of er zelf over rijdt) hoe ‘gevaarlijk’ het daar is… Of valt dat toch wel mee? Moet(en de oversteekplaatsen van) de ’t Goylaan (weer) op de schop om de veiligheid te vergroten? Zo ja hoe en wat? Stuur svp uw mening naar Redactie of @WijkkrantAanzet.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten