Fietsende vrouw beroofd op Baden Powellweg. Verdachten met hulp van getuigen gepakt

Maandagavond 24 februari werd een vrouw bestolen van haar tas. Twee getuigen gingen achter de daders aan waarna agenten hen konden aanhouden.

Rond 17.50 uur fietste een 47-jarige vrouw uit Utrecht over de Baden Powellweg. Plotseling merkte ze dat een onbekende man op een fiets aan haar fietstas zat. De verdachte pakte de tas van de vrouw uit de fietstas en fietste er samen met een andere man vandoor. De vrouw ging achter de verdachte aan maar verloor hen bij de Albatrosstraat uit het oog.

 Getuigen achtervolgden verdachten

Getuigen die het gegil van de vrouw hadden gehoord zetten de achtervolging voort, terwijl de Utrechtse de politie inschakelde. Op de Groenestraat (tussen Lange Nieuwstraat en Nieuwegracht) konden de twee verdachten, 43 en 30 jaar uit Utrecht, worden aangehouden. Bij hen werd de tas van het slachtoffer aangetroffen. De twee mannen zitten vast.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten