22-jarige fietster bedreigd met wapen en beroofd op Laan van Kovelswade bij Bokkenbuurt

 Een 22-jarige vrouw uit Utrecht is zaterdag 22 februari 2014 op de Laan van Kovelswade slachtoffer geworden van een beroving. De vrouw werd onder bedreiging van een wapen gedwongen haar persoonlijke goederen af te geven. De Politie zoekt getuigen.

Rond 20.10 uur fietste de vrouw over het fietspad Laan van Kovelswade (tussen Impalastraat, Bokkenbuurt, en Waterlinieweg) en werd zij gedwongen te stoppen door twee jongemannen die haar met een wapen bedreigden. Nadat de vrouw haar goederen had afgegeven, fietste het tweetal weg in de richting van de Bokkenbuurt.

(Vorig jaar april was er op ditzelfde fietspad, Laan van Kovelswade, een vergelijkbaar ernstig incident.)

Signalementen

  • Dader 1 (met wapen): een jongeman, licht getint, bol gezicht, tussen de 16 en 17 jaar, lengte ongeveer 1.70 m., mollig gezet postuur, zwart stekelig haar; gekleed in een zwarte gewatteerde jas met capuchon en donkerkleurige spijkerbroek;
  • Dader 2: een jongeman, licht getint, tussen de 16 en 17 jaar, lengte ongeveer 1.70 m., bol gezicht, mollig postuur, zwart kort haar; gekleed in een zwarte jas, heupmodel, donkerkleurige spijkerbroek.

Informatie doorgeven

  • LogoMeldMisdaadAnoniemDe politie vraagt een ieder die informatie heeft over de beroving en/of de twee jongemannen, kontakt op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten