‘Prima toch, een goed & modern restaurant bij de hand?’ (LE:EN op Heuveloord)

Eric dHeuveloord  watertoren lwoningen links en rechts v watertorene Ree uit de Saffierlaan (Tolsteeg) reageert op berichten over restaurant LE:EN (Heuveloord 140) op deze site (hier en hier):

“Geachte redactie, Helaas kan er niet gereageerd worden op berichten op uw prima nieuwssite. Mbt LE:EN, ik vroeg mij nl af waar dan die bewoners van Heuveloord wonen. Dankzij streetview zie ik dat er om de hoek een paar huisjes staan. Om de hoek! 100 meter verderop! Verder heeft dhr Vels allerlei bezwaren, maar welke die precies zijn meldt hij niet. Geluidsoverlast? Kookluchten? Misschien kunt u hem eens daarover aan de tand voelen”.

Plezier en genot

“Vrijdag jl. wederom met veel plezier en genot bij LE:EN gegeten. Ik woon zelf aan de Saffierlaan en het is dus een wandelingetje om naar LE:EN te gaan. Prima toch, een goed & modern restaurant bij de hand? Tolsteeg/Hoograven verandert, in positief opzicht. Dat is dus wat meer leven in de brouwerij. Ik vrees dat dhr Vels dat niet wil. Maar ja, wonen in de stad brengt dat nu eenmaal met zich mee. Groet Eric de Ree”.

Antwoord:

 Heuveloord pano vert begin z en eind NVoilĂ : onder het motto ‘voor en door buurtbewoners’ kan er dus weldegelijk gereageerd worden op berichten. Graag zelfs!. Reacties (of andere leuke kopij) svp mailen naar redactieaanzet@yahoo.com of via http://aanzetnet.nl/aanzet/contact

Er wonen (en werken) inderdaad niet ‘veel’ mensen aan het Heuveloord, maar ze zijn er dus wel (en op minder dan ‘100 meter’ afstand van LE:EN). Ze hebben geluid-, geur- en parkeeroverlast ondervonden door LE:EN, dat zich niet aan afspraken hierover zou hebben gehouden. 

Tijdelijk

 LE:EN (dat weg moest van de Westerkade) had een andere, permanente, locatie in het Rotsoord-gebied kunnen huren, maar koos voor het fabriekspand Heuveloord 140, waarvoor men een tijdelijke vergunning (2011-2016) kreeg.

De gemeente heeft besloten dat er in gebied Rotsoord vijf vergunningen voor horeca-bestermmingen worden verstrekt:

  • -Watertoren, Heuveloord
  • -Theehuis op kinderboerderij Nieuw Rotsoord
  • -Koffiebranderij & lunchroom in Pastoe/Toonkamer, Rotsoord 3
  • -CafĂ© Klein Berlijn (in tijdelijke ruimte en in nog te bouwen plan ‘De Trip, Briljantlaan
  • -(toekomstige) Restaurantbestemming in ‘De Trip’, Briljantlaan

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten