Ondernemers van Rotsoord willen een collectief plan indienen bij het Ondernemersfonds Utrecht

Logo Ondernemersfonds  met touwRotslab op de kaart(Soort van update hier)

In samenwerking met Ondernemersfonds Utrecht organiseert Rotslab (Rotsoord 9) op vrijdag 21 februari om 16.00 uur een bijeenkomst voor de ondernemers van Rotsoord. Op basis van de ideeën die men heeft verzameld in de afgelopen periode wil men tijdens de bijeenkomst onderzoeken of de ondernemers van Rotsoord samen tot een collectief plan kunnen komen dat ze kunnen indienen bij het ondernemersfonds. Tijdens de bijeenkomst is overigens ook voldoende ruimte om nieuwe ideeën ter tafel te brengen.

Kjeld VosjanOndernemersfonds heeft 5,1 miljoen in kas

Rotslab heeft de fondsmanager, Kjeld Vosjan, gevraagd om een korte toelichting te geven op de werking van het fonds, dat circa € 5,1 miljoen bevat, en specifiek de mogelijkheden voor Rotsoord te belichten. Vosjan is ex-medewerker van de afdeling Economische Zaken van de gemeente Utrecht. De fondsmanager “werkt vanuit (nagenoeg kosteloze) huisvesting op bedrijventerrein Nieuw Overvecht, maar bezoekt veel liever de gebieden en u”, valt op de site van het fonds te lezen.

Rotslab logo Watertoren naambordje rotsoordDe Stichting Ondernemersfonds Utrecht, ‘voor stimulering economische structuur van Utrecht en economische vitaliteit van de stad, wordt gesubsidiëerd door de gemeente  Utrecht.

Op dinsdag 18 maart organiseert Ondernemersfonds Utrecht in samenwerking met Rotslab een ‘trekkingsgerechtigdenbijeenkomst‘ op Rotsoord 9.

Rotslab Ondernemersfondsbijeenkomst

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten