Marjon van der Leer is de enige klassiek homeopaat in het verspreidingsgebied van Wijkkrant Aanzet

Marjon van der Leer homeotherapie“Sinds kort is mijn homeopathiepraktijk gevestigd in Hoograven..”, mailde Marjon van der Leer, “..ik maak gebruik van de ruimte van het centrum voor fysiotherapie en acupunctuur (Verlengde Hoogravenseweg 298), Ik ben nu de enige klassiek homeopaat in het verspreidingsgebied van de wijkkrant Aanzet. Een mooie aanvulling dus voor buurtbewoners die een alternatief zoeken voor/naast het reguliere aanbod.

Blij met wijk

Logo Homeopathie Van der LeerIk wil graag mijn praktijk onder de aandacht brengen. Ik woon zelf in Hoograven en heb echt een band met de buurt. Als 18-jarige student ontwikkelingspsychologie ben ik in 1985 op kamers gegaan op de Julianaweg 218a (boven de daar toen gevestigde fietsenwinkel van Ekeris) en in 2008 ben ik na omzwervingen door Utrecht teruggekeerd in een prachtig nieuw huis aan de Oud Wulvenlaan.
Ik heb dus met eigen ogen kunnen zien hoe de buurt is veranderd (ten goede, wat mij betreft). Nu wil ik met mijn praktijk ook bijdragen aan een gezonde buurt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten