Een luidkeelse “Ja!” vulde Sporthal Hoograven bij jeugdbadmintontoernooi 8/2

Badminton Buddytoernooi1 feb 2014 foto leonie GotinkZaterdag 8 februari vond het Buddytoernooi bij de badmintonvereniging DVS-KotoMisi plaats. 34 enthousiaste kinderen, zeven wedstrijden en vijf uitgereikte medailles zorgde voor een geslaagde middag.

Basisschoolkinderen van omliggende scholen uit Hoograven, Dichterswijk en Rivierenwijk werden bij dit badmintontoernooi gekoppeld aan de al spelende jeugdleden van de vereniging DVS-KotoMisi.

Hebben we er nog zin in?!

De kinderen werkten samen met maar 1 doel voor ogen; het winnen van een mooie medaille! “Hebben we er nog zin in?!” werd er geroepen tussen de wedstrijden door, een luidkeelse “Ja!” vulde de sportzaal.

Badminton Buddytoernooi2.JPG foto Leonie Gotink

De aanwezige ouders gaven onder het genot van een kopje koffie aan dat zij het geweldig vonden hun kind zo enthousiast met andere kinderen bezig te zien. Er kan dus wel gesteld worden dat het Buddytoernooi een groot succes was!

Combinatiefunctionaris

Leonie Gotink portretBadmintonvereniging DVS-KotoMisi werkt samen met een Combinatiefunctionaris Badminton, Leonie Gotink (tel.: 06 18 08 77 98), die de lijn tussen het onderwijs en de vereniging tracht te verkorten door onder andere het geven van kennismakingslessen op scholen. Deze functie is mogelijk gemaakt door een gemeentelijke subsidie met als doel kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten en zo de structurele sportparticipatie te verhogen.
Zie ook: Badminton-training voor kinderen/jongeren 8-18 (2 x gratis)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten