Wijkactieprogramma’s 2014 vastgesteld door college B&W; ook voor Zuid

Wijkactieprogramma ZuidWijkambitie 1 over hoogravenHet college van burgemeester en wethouders heeft vrijdag 31 januari voor elke wijk in de stad het wijkactieprogramma 2014 vastgesteld. Hierin staat hoe de gemeente in 2014 samen met de wijk de wijkambities gaat realiseren. Met de wijkambities en de wijkactieprogramma’s intensiveert de gemeente het wijkgericht werken. Utrecht wil nadrukkelijk gebruik maken van de kracht, kennis en kunde van de stad en haar inwoners. Lees het Wijkactieprogramma van Zuid (pdf, 13 pagina’s)

En toen aan de slag met meer dan 40 bewoners

Brede school duurstedelaan theaterkuilOp woensdag 22 januari 2014 heeft het wijkbureau een bijeenkomst voor de wijk georganiseerd. De belangrijkste onderwerpen in de wijk voor de komende 4 jaar werden besproken waarbij een beroep op de bewoners is gedaan om alvast mee te denken. Enthousiast bespraken meer dan 40 bewoners in de theaterzaal van de Brede School Hoograven samen in themagroepen welke idee├źn en initiatieven er al zijn, en met wie samengewerkt zou kunnen worden. De gemeente kan vooral helpen met kennis en contacten, soms met een klein beetje geld.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten