Behandeling bouwplan De Trip in Commissie S&R van de gemeenteraad. Kijk naar gemeente-stream

Trip Briljant Kade Helling(Update: wethouder Isabella brengt een licht gewijzigd collegevoorstel voor onderstaand bestemmingsplan in de raadsvergadering van 6 maart a.s. N.a.v. 6 feb. kan men veronderstellen dat Groen Links, PvdA, en VVD akkoord zullen gaan. Dat is tot de verkiezingen van 19 maart een meerderheid. D66 en CDA bleven ‘worstelen’ met dit bouwplan. SP en SLU zijn tegen)

Alweer dit plaatje op deze site? Ja, want donderdagavond 6 februari 2014 wordt in de Raadzaal van het Stadhuis het ‘Bestemmingsplan de Trip, Tolsteeg Rotsoord’ behandeld in de Commissie Stad & Ruimte van de gemeenteraad. U kunt hier de gemeente-stream* daarvan bekijken (punt 19). (*Als die het doet en er geen schorsing is)

Overigens bleek dat verantwoordelijk wethouder Gilbert Isabella, na drie ingelaste buurtbijenkomsten (waar van alles en nog wat ter sprake kwam), zijn college-voorstel slechts op twee puntjes een beetje heeft aangepast. (Zie verderop hieronder nog het gemeentelijk verslag van de buurtbijeenkomst van 28 januari.)

Groen licht of uitstel bouw?

Vanavond 6 feb. gaat blijken in hoeverre raadsleden Plan De Trip (oa 260 starterswoningen) groen licht willen geven òf nog meer aanpassingen willen, om groepen kritische omwonenden tegemoet te komen. Dat laatste zou, met de gemeenteraadverkiezingen (maart) voor de deur, uitstel van de bouw betekenen.

Gemoederen

In ieder geval houdt ‘De Trip’ de gemoederen bezig in Tolsteeg e.o. Zie bijv. dit artikel op ‘DUIC’ (en scroll dan vooral ook door naar de reacties ònder dat artikel). Aanzetnet.nl schrijft al over Jebber-bouwplannen op toen nog het (voormalige) De Boo-terrein vanaf juni 2010, voordat DUIC bestond, en over De Trip vanaf 2012.

Verslag buurtavond 28 januari (klik op fragment voor vergroting)

gem Tripverslag

gem Tripverslag 2 28 jan

gem Tripverslag 3  28 jan

gem Tripverslag 4  28 jan

gem Tripverslag 5  28 jan

gem Tripverslag 6 28 jan

gem Tripverslag 7 28 jan

gem Tripverslag 8 28 jan

gem Tripverslag 9 28 jan

gem Tripverslag 10 28 jan

gem Tripverslag 11 28 jan

gem Tripverslag 12 28 jan

gem Tripverslag 13 28 jan

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten