Politie hoopt met hulp publiek nog meer personen aan te houden ivm autobranden Hoograven

Bureau Hengeveld RTVU 5 feb Autobranden 3 telefoonnummers hoogravenOp 20 januari 2014 zijn negen in Hoograven wonende jongeren (14-17 jaar) gearresteerd als verdachten van de autobranden die Hoograven eo sinds begin december 2013 teisterden. Op 4 februari is een 10e verdachte aangehouden. De 9 Jongens zijn vanwege hun leeftijd uit voorarrest vrijgelaten. Van hen worden er zeven nog steeds als verdachten gezien.

Maar politiewoordvoerder Thomas Aling vertelde 5/2 in het RTVU-programma ‘Bureau Thomas AlingHengeveld’ (zie: 1e item hier -5 feb-) dat het rechercheonderzoek ín ‘volle gang’ doorgaat. Aling denkt “nog meer personen aan te kunnen houden”, want “we denken dat er informatie is die de ronde gaat..”

Mocht u, bewoner van Hoograven, nog iets weten over een autobrand, dan stelt de politie het zeer op prijs dat u alsnog belt:

  • 0800-6070 (reguliere nummer)
  • 0800-7000 (anonieme melding)
  • 06-47121688 (Criminele Inlichtingen Eenheid)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten