15-jarige verdachte straatroof Slotlaan na hulp buurtbewoners aangehouden in Roelof Drosthof

Zondagmiddag 2 februari werd op de Slotlaan een vrouw beroofd van haar telefoon. Door Find my Iphone en hulp van buurtbewoners kon een verdachte worden aangehouden.

Slotlaan en Roelof Drostlaan straatroofZondagmiddag 17.30 uur werd op de Slotlaan een 20-jarige vrouw uit Utrecht bestolen van haar telefoon door een jongen. In de omgeving troffen agenten de verdachten niet aan. Via het Track & Trace programma Find My Iphone kon de telefoon getraceerd worden in een prullenbak aan de Roelof Drosthof. Agenten namen de telefoon mee voor sporenonderzoek spraken met buurtbewoners af 112 te bellen als er iemand zou gaan zoeken in de prullenbak.

Roelof Drosthof afgezet

Rond 20.00 uur meldden getuigen dat een jongen de prullenbak aan het doorzoeken was. Hierop werd de straat aan beide kanten afgezet en kon de verdachte, 15 jaar uit Utrecht, worden aangehouden. Hij zit vast.

(Vorig jaar vonden twee ernstige gewelddadige (telefoon-)straatroven plaats op/bij de Slotlaan, toen 2 keer ’s nachts: op 26 feb. 2013 en op 5 mei 2013. -red.)

 

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten