Mindere doorstroming Goyplein door werkzaamheden tbv doorstroming Goyplein

Goyplein verkeerslichten en doorstroming twitter fotoSinds 20 januari 2014 is de gemeente bezig met werkzaamheden (geplande einddatum 18 februari) om verkeerslichten op (rotonde/verkeersplein) het Goyplein te vervangen. Het grote doel van het klaren van deze ‘klus’ is om de doorstroming van het verkeer te verbeteren. Dit nadat automobilisten al geruime tijd mopperden over lange wachtijden bij rood licht en korte doorrijtijden bij groen. (‘..in bepaalde richtingen..’ voegt de gemeente daar aan toe.) Ondertussen klagen automobilisten nog steeds heel wat af over het #Goyplein..

Dat bij dit werk heel wat komt kijken (met graven, zagen, masten, kasten, detectielussen, geluidsoverlast, verkeersregelaars, enz.) leest u dus in dit, in de omgeving van het Goyplein verspreid, wijkbericht (dat ook hieronder -ff scrollen- staat).

Logische paradox

En de logische paradox van de verbetering van de verkeersdoorstroming is natuurlijk dat tijdens de verbeterwerkzaamheden (en door het winterweer) het verkeer nog minder doorstroomt… Althans dat valt af te leiden uit het sinds 20 januari toegenomen aantal tweets waarin men hartgrondig foetert op files en stoplichten op/rond het Goyplein.
Even doorbijten tot 18 februari (onder voorbehoud dus).Goyplein verkeerslichten en doorstroming 1 NWGoyplein verkeerslichten en doorstroming 2

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten