Volleyballers in Hoograven zin om een balletje te slaan?

volleybal bal en handenKun je een beetje volleyballen en heb je zin om te spelen, maar geen tijd voor competities? Elke woensdagavond van 18:00 – 20:00 speelt een gezellige club van ongeveer 12 heren & dames een avondje fanatiek volleybal in de sportzaal van de nieuwe brede school aan de Duurstedelaan in Hoograven. Er zijn een paar plekken vrijgekomen waardoor er ruimte is voor nieuwe spelers.

Deze enthousiaste club volleyballers bestaat voornamelijk uit heren en dames die wonen en/of werken in Hoograven of vlakbij, daarom zouden we het leuk vinden als meer wijkbewoners zich aansluiten. Heb je een andere band met Utrecht en ook zin om te spelen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Volleybal cool

Proefspelen

Ook zin om weer eens balletje te slaan? Kom dan één of twee keer proefspelen. Spreekt ons enthousiasme en de speelwijze je aan dan kun je daarna besluiten of je blijvend aanhaakt.
Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Hazel Hardijzer via hazelhardijzer@gmail.com of via @hazelhardijzer op Twitter

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten