Rode Kruis Utrecht zoekt Betrokken Buren in Hoograven

RodekruisIedereen wil graag in een leuke wijk wonen. Veel bewoners willen daar ook wel aan bijdragen. Daarvoor hoef je geen super vrijwilliger te zijn. Je bent gewoon jezelf: hulpvaardig, geïnteresseerd en betrokken. Je wilt best iets doen voor een ander. Wat extra kennis en ondersteuning daarbij zou prettig zijn. Het Rode Kruis vindt het belangrijk door middel van trainingen hieraan een steentje bij te dragen en start daarom in Utrecht met het project Betrokken Buur.

Betrokken Buur-info-avond in HvH

Op 11 februari 2014 om 20.00 uur organiseert het Rode Kruis Utrecht een informatie avond over het project Betrokken Buur in Buurtcentrum Hart van Hoograven (’t Goylaan 77, Utrecht). Tijdens de informatieavond op 11 februari wordt de achtergrond van dit project toegelicht en wordt ook ingegaan op de inhoud van de trainingen.

De trainingen hebben als doel dat mensen zichzelf en anderen in de buurt kunnen helpen in geval van nood. Er is veel aandacht voor EHBO en ook wordt er kennis overgebracht hoe te handelen bij calamiteiten in en om het huis (o.a. bij brand, stroomuitval , CO-vergiftiging). In Hoograven staan de eerste trainingen gepland op drie vrijdagochtenden: 21 en 28 februari en 14 maart van 09.00 en 13.00 uur. Andere wijken volgen in de loop van het jaar.

Spreekt Betrokken Buur je aan en wil je er meer van weten? Kom ook naar de informatie avond! Geef je op via de site www.betrokkenbuur.nl of stuur een e-mail naar info@betrokkenbuur.nl .
Voor vragen mail je met projectleider Nieske Blaauw of bel haar: 06 – 10 65 63 14.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten