3 Feb. in Hart van Hoograven: workshop energie besparen (€ 25)

Geldinzicht Ebergeie besparen 2 keer dames aan tafelDrie workshops energie besparen in Utrecht

Voor veel mensen is de energierekening een grote hap uit hun budget. Maar het is niet voor iedereen even gemakkelijk om er echt iets aan te doen. Stichting Geldinzicht organiseert in februari drie praktische workshops in Utrecht die daarbij helpen. Op 3 februari is zo’n workshop in van 19.30 tot 22.40u in Buurthuis Hart van Hoograven (’t Goylaan 77)

Deelnemers van de workshop krijgen in een avond inzicht in wat ze verbruiken en leren of dat veel of weinig is. Hoe kun je vergelijken en waar moet je op letten? Ook de energierekening komt aan bod. En hoe je kunt besparen zonder aan comfort in te leveren. Maar vooral hoe je eenvoudig kunt overstappen naar een energieleverancier met een aantrekkelijker aanbod. Dat kan honderden euro’s per jaar opleveren.

‘Deelnemers pilots bespaarden honderden euro’s per jaar’, claimt Stichting Geldinzicht

Aan het einde van vorig jaar hield Geldinzicht in verschillende steden in Nederland pilots (= proefafleveringen) van de workshop Energie besparen. Die werden zeer goed ontvangen. Sommige deelnemers konden door over te stappen een besparing van meer dan € 400 per jaar waarmaken. En daar zijn de besparingen door tips over zuinig energieverbruik niet eens bij opgeteld.

Euro biljetten in de luchtDe workshops worden gehouden op verschillende locaties in Utrecht: op 3 februari in buurtcentrum Hart van Hoograven, op 4 februari in De Branding en op 11 februari in Paviljoen pOp. Ze beginnen om 19.30 uur en de kosten zijn 25 euro per persoon. Deelnemers krijgen een gratis boekje over energie besparen mee naar huis. Aanmelden kan via www.geldinzicht.nl/besparen.

Over Geldinzicht

Geldinzicht is een stichting zonder winstoogmerk die gelooft dat iedereen financieel zelfstandig, zelfbewust en zelfredzaam kan zijn. De stichting geeft tips, adviezen en informatie over hoe je slim met geld kunt omgaan, zonder te verliezen op comfort en plezier. Geldinzicht organiseert geregeld workshops en trainingen over dit onderwerp.

Meer weten over Geldinzicht of over de workshop Energie besparen? Kijk op www.geldinzicht.nl of www.facebook.com/geldinzicht. Aanmelden voor de workshop kan via www.geldinzicht.nl/besparen.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten