Nieuwe ruimte (Rotsoord 9) voor Rotslab. Feestelijke opening 6 maart

Rotslab ecologo met vloeibare krijt duurzaamRotslabZo2018Aan de ‘publieke fabriek‘ Rotslab hebben in moderne ontwikkelingen geïnteresseerde bewoners van Tolsteeg en Hoograven (en wijde omstreken) in de eerste helft van 2013 veel plezier kunnen beleven. Toen organiseerde Rotslab (in toen nog de achterzaal van restaurant Le:en, het huidige ‘Neel’) een serie (gratis) buurtavonden en andere activiteiten, waarbij tal van innovatieve creatievelingen presentaties hielden over van alles en nog wat en de toeschouwers zelf ook  experimenteel aan de slag gingen.Rotsoord 9 foto funda Steenhouwer

Rotsoord 9
“Vanaf 1 februari heeft Rotslab weer onderdak op Rotsoord”, mailt Saar van der Spek van Rotslab: “Na een zwervend bestaan van een half jaar, neemt de organisatie zijn intrek in het pand op Rotsoord 9, een prachtige, ruime locatie die plek zal gaan bieden aan het mobiele fablab van Rotslab maar ook zeer geschikt is voor het organiseren van workshops en bijeenkomsten. Op 6 maart wordt de ruimte feestelijk geopend.

Rotslab logo Watertoren naambordje rotsoordBlij met plek
Rotslab is erg blij dat er een nieuwe plek is gevonden. De nieuwe locatie biedt de mogelijkheid om de bestaande activiteiten voort te zetten en het programma verder uit te bouwen. Vanaf dit voorjaar organiseert Rotslab weer workshops, buurtavonden, projecten en andere activiteiten.

Crea/inno/samen-snijvlak
Rotslab werkt als coöperatie op het snijvlak van creativiteit, innovatie en de samenleving en werd eind 2012 opgericht. Rotslab faciliteert interdisciplinaire samenwerking tussen creatieven, ondernemers, leerlingen, bedrijven, ontwerpers en kunstenaars en richt zich hierbij op stedelijke ontwikkeling.


Rotslab Miniature Art Rodin en Kam vrouwen en mannenLight op RotslabFablabfaciliteiten
Met haar (mobiele) fablabfaciliteiten biedt de coöperatie een programma waarin geëxperimenteerd wordt met nieuwe maakprincipes zoals open design, digitale fabricage en co-creatie. Rotslab werkt samen met creatieve makers, wijkbewoners en -gebruikers, scholen en sociaal/maatschappelijke organisaties.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten