19/1 Na waarschuwingsschot twee 16-jarige inbrekers aangehouden op het Robijnhof

Robijnhof Rietvelds bordOp zondagavond 19 januari kreeg de politie een melding dat er ingebroken werd in een woning. Twee verdachten konden, na het lossen van een aarschuwingsschot, worden aangehouden.

Rond 19.45 uur kwam er een melding binnen van een heterdaad inbraak op het Robijnhof. Toegesnelde agenten zagen dat de inbrekers zich op dat moment nog in de woning bevonden. Toen agenten de woning betraden probeerden de inbrekers weg te vluchten. Twee 16-jarige jongens uit Utrecht konden na een achtervolging worden aangehouden. Bij deze achtervolging werd een waarschuwingsschot gelost. De jongens zitten vast voor nader onderzoek. Het is nog onduidelijk of er nog andere personen bij de inbraak betrokken waren.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten